Rehut

 

Kinnusen Mylly on tutkitusti maan paras

Tutkimusten mukaan (TNS Gallup, Suomen Gallup Elintarviketieto, Rehuasiakastyytyväisyys 2010) olemme saaneet maan parhaan arvioinnin luotettavuudesta, varmuudesta sekä rehujen hintojen kilpailukyvystä. Lypsykarjarehuihimme tyytyväisyys on maan paras. Saatu tulos ylittää selvästi toimialan yritysten saaman keskiarvon.

Pääyhteistyökumppanimme rehukaupassa on suomalainen perheyritys Kinnusen Mylly, joka tunnetaan laadukkaista tuotteista, järkevästä tuotevalikoimasta ja hyvästä palvelusta. Asiakkaista pidetään huolta, siksipä Kinnusen Myllyn asiakkaat ovat kaikkein tyytyväisimpiä, tästä on tehty ihan oikea tutkimus.

http://www.kinnusenmylly.fi

Vasikan juomarehuvalikoimamme on Valion Startti-Maitojuoma, sekä edullinen Fokkamel-juomarehu. Edullisesti ja helposti verkkokaupastamme: https://www.maatalousisokarhu.fi/verkkokauppa/rehut

 Myynnissämme on A-Rehun kivennäiset ja vitamiinit  Nämä löytyvät aina varastosta ja edullinen nopea kotiin toimitus toimii.

Vitamiineista kannattaa huomioida "Supervitamiini, Vahvavitamiini Se-E.

Erikoisrehujen toimittajiamme ovat A-rehu, Vetagro, Fed Pet, Vilomix, Finnlacto, Agro-Tuonti, Pelma.

 

 

 

Dr. John koiranruoat myynnissämme. Tuotteet valmistaa Englantilainen Gilbertson & Page, joka on valmistanut koiranruokia yli 140 vuotta vuodesta 1873 alkaen. Tuotteiden erinomaisen laadun ja toimivuuden ansiosta yhtiö on nyt markkinajohtaja Englannissa. Lisää tuotteista tästä linkistä. Tuotteet ja pitoisuudet.

 

10.9 Halsualla 4H-Kerhon järjestämässä Match Showssa oli pääpalkintona Dr. John Titanium 15kg ruokasäkki Iso-Karhu Oy:n lahjoittamana. Onnellinen voittaja oli PK Mäyräkoira Lilliputti, omistaja Tuula Hautala Lestijärvi. Onnea upealle Lilliputille ja omistajalle

 

 

Koiran ja Kissan ruoat kannattaa tulla hakemaan meiltä. Kissoille esimerkiksi Lulu 4 kg 8,75€ ja Koirille perusruoaksi Nero With Love 15 kg 21,00€, huippu laadukas Adult Maxi 26/16 on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista ja sisältää poikkeuksellisen runsaasti vitamiineja ja hivenaineita, toimittaja Fet Ped.

 

 

Myymälästä löytyy myös harrastelijakanaloille Rehux kanan täysrehua.

Risto Karhukorpi
050 382 8082
risto@maatalousisokarhu.fi

Asiakaspalvelu
050 382 7588
myynti@maatalousisokarhu.fi

Perhontie 14, Halsua