Yritys

Olemme myyjien omistama, paikallinen, täysin maataloustarvikkeiden myyntiin erikoistunut kauppa. Toimintamme perustuu luottamukseen ja luotettavuuteen.

Toimitamme tavaraa koko Suomen alueelle. Hyvä henkilökohtainen palvelu on toimintamme kulmakivi. Ostamisen helppous on kiireiselle viljelijälle tärkeä ominaisuutemme.

Haluamme tehdä mutkatonta maatalouskauppaa, mikä tarkoittaa tavaran siirtoa alkutuottajalta/teollisuudelta viljelijälle mahdollisimman kustannustehokkaasti. Mutkattomaan kaupantekoon ei myöskään tarvita monimutkaisia organisaatioita vaan yksinkertaisesti ostaja ja myyjä. Kyseenalaistamme keskusliiketoimintamallin, joka usein perustuu ulkomaisten tai pörssiyhtiöiden omistamaan, ylhäältä johdettuun, toimintamalliin.

Toimintamme perustuu yhteistyöhön lähiseudun ja ehdottomasti kotimaisten yritysten kanssa. Uskomme, että osaaminen, ammattitaito ja tehokkuus löytyy pienistä ja keskisuurista yrityksistä, joissa päätöksentekoa ohjaa henkilökohtainen omistajuus.

Teemme yhteistyötä Suomen Maataloustukku Oy:n kanssa, joka jo palvelee yli 60 muuta maatalouskauppiasta.

Palvelutarjontaamme kuuluvat kaikki maatalouden perustarvikkeet, rehut, siemenet, lannoitteet, kalkit, öljyt, kasvinsuojeluaineet, karjataloustarvikkeet ja konetarvikkeet.

Tarjoamme asiakkaillemme turvalliset tuotteet, luotettavat tavarantoimittajat sekä etsimme uusia tuotteita, joilla asiakkaamme voivat parantaa kannattavuuttaan.

 

ASIAKKAITAMME ERI PUOLILTA SUOMEA

Risto Karhukorpi
050 382 8082
risto@maatalousisokarhu.fi

Asiakaspalvelu
050 382 7588
myynti@maatalousisokarhu.fi

Perhontie 14, Halsua