• Neste Jäähdytinneste 10 L

Neste Jäähdytinneste 

Jäähdytinnestetiiviste 
 
SUORITUSKYKYLUOKITUKSET
BS 6580: 2010
ASTM D3306 Type I
 
KUVAUS
Neste Jäähdytinneste on monoetyleeniglykolipohjainen jäähdytysneste, jonka nykyaikainen lisäaineistus ehkäisee korroosiota ja antaa samalla hyvän jäätymissuojan moottorille ja koko jäähdytysjärjestelmälle. 
Neste Jäähdytinneste on taloudellinen käytössä ja se sopii sekä bensiini- että diesel-moottoreihin.
OMINAISUUDET JA EDUT
-korroosiosuoja myös ei-rautametalleille
-hyvä jäätymissuoja
-kiehumissuoja
-sopivuus eri tiivistemateriaaleille
-sopivuus myös kovalle vedelle
-taloudellisuus käytössä
Neste Jäähdytinneste suojaa moottoria ja jäähdytysjärjestelmää korroosiolta ja jäätymiseltä ympäri vuoden. Jäähdytinnestetiivisteen suositeltu seossuhde veden kanssa on 50 tilavuus-%, jolloin pakkaskesto on noin - 35 °C. Jäähdytinnesteen säännöllinen vaihto varmistaa osaltaan koko jäähdytysjärjestelmän häiriöttömän toiminnan ja suosittelemme jäähdytinnesteen vaihtamista 1-2 vuoden välein.
Neste Jäähdytinneste ei sisällä ympäristön kannalta haitallisia nitriittejä, amiineita, silikaatteja, fosfaatteja tai boraatteja. Ominaisväri on vihreä.  
 
TYYPILLISET ANALYYSIARVOT     
Tiheys kg/m3 20oC  1131    
Pakkaskestävyys, 33 til-% seos -18 °C    
Pakkaskestävyys, 50 til-% seos -35 °C    
pH, 50 til-% seos 8,4    

KÄYTTÖKOHTEET
Neste Jäähdytinneste sopii sekä bensiini- että dieselmoottoreihin ja suosittelemme sen vaihtamista vuosittain. Korroosionsuojausaineet ovat tehokkaita vain siinä tapauksessa, että niitä on riittävästi jäähdytysjärjestelmässä. Tämän vuoksi on tärkeätä, että järjestelmässä oleva neste sisältää ainakin 33 til-%:a Neste Jäähdytinnestettä. Maksimi pakkaskestävyys saavutetaan 68 til-%:n seoksella. Suurempaa seossuhdetta ei suositella. 
Riittämätön pakkassuojaus voi aiheuttaa jäänmuodostumisen, joka edelleen voi johtaa moottorin tai jäähdytysjärjestelmän vaurioitumiseen. Osittain jäätynyt, hyhmäinen vesikin voi aiheuttaa moottorivaurion jäähdytysveden normaalin kierron estymisestä johtuen.  

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä

Neste Jäähdytinneste 10 L

  • 32.80€

  • Veroton: 26.45€