• Neste Turbo NEX 15W-40 20 L

NESTE TURBO NEX 15W-40 

Täyssynteettinen raskaan kaluston dieselmoottoriöljy 
 
ACEA E9
API CJ-4/SN
Mercedes-Benz 228.31
MAN M3575
MTU Type 2.1
Volvo VDS-4, VDS-3
Mack EO-O Premium Plus
Renault Trucks RLD-3
Cummins CES 20081
Caterpillar ECF-3
Deutz DQC III-10LA
Detroit Diesel DDC 93K218
 
Uusi huippuluokan voiteluainesukupolvi on täällä. API CJ-4 -vaatimukset täyttävä 
Neste Turbo NEX on tulevaisuuden ensimmäinen voiteluaine nykyaikaisille raskaan ja kevyen kaluston dieselmoottoreille. 
Neste Turbo NEX ei sisällä tippaakaan mineraaliöljyä. Se on valmistettu yhden maailman johtavan perusöljyvalmistajan Neste Oilin huippuluokan suomalaisesta NEXBASE®-perusöljystä. Valitse kalustollesi Neste Turbo NEX turboluokan öljy, joka on kehitetty vastaamaan autonvalmistajien uusimpiin vaatimuksiin.
Neste Turbo NEX öljyt parantavat pakokaasujen jälkikäsittelylaitteiston kuten esim. dieselpartikkelisuodattimien käyttöikää estämällä suodattimen tukkeutumista, moottorin kulumista, hapettumisen aiheuttamaa öljyn paksuuntumista, parantamalla männän puhtautta, noen sitomiskykyä, vaahdonestoa ja moottoriöljyn leikkautumista käytön aikana. 
Neste Turbo NEX ylittää myös API CI-4, CI-4 PLUS, CI-4, CH-4, CG-4 ja CF-4 suorituskykyluokituksien. Sillä voidaan korvata kaikkien näiden vaatimustasojen öljyt. API CJ-4 öljyt on suunniteltu kaikkiin moottoreihin missä dieselpolttoaineen rikkipitoisuus on korkeintaan 500 ppm. Korkeampi polttoaineen rikkipitoisuus voi vaikuttaa pakokaasujen jälkikäsittelylaitteiston toimintaan tai moottoriöljyn vaihtoväliin. Mikäli API CJ-4 tason öljyä käytettään polttoaineella jonka rikkipitoisuus on yli 15 ppm täytyy öljynvaihtovälit tarkistaa moottorivalmistajalta.
Neste Turbo NEX soveltuu erityisesti Volvon dieselmoottoreihin, joissa vaaditaan Volvo VDS-4 luokan öljyn käyttöä.  

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä

Neste Turbo NEX 15W-40 20 L

  • 85.56€

  • Veroton: 69.00€