Tietoa meistä

Olemme myyjien omistama paikallinen täysin maataloustarvikkeiden myyntiin erikoistunut kauppa. Toimintamme perustuu luottamukseen ja luotettavuuteen.

Toimitamme tavaraa koko Suomen alueelle. Hyvä henkilökohtainen palvelu on toimintamme kulmakivi. Ostamisen helppous on kiireiselle viljelijälle tärkeä ominaisuutemme.

Haluamme tehdä mutkatonta maatalouskauppaa, joka tarkoittaa tavaran siirtoa alkutuottajalta/teollisuudelta viljelijälle mahdollisimman kustannustehokkaasti. Mutkattomaan kaupantekoon ei myöskään tarvita monimutkaisia organisaatioita vaan yksinkertaisesti ostaja ja myyjä. Kyseenalaistamme keskuliiketoimintamallin, joka usein perustuu ulkomaiseen tai pörssiyhtiöiden omistamaan ylhäältä johdettuun toimintamalliin.

Toimintamme perustuu yhteistyöhön lähiseudun ja ehdottomasti kotimaisten yritysten kanssa. Uskomme, että osaaminen, ammattitaito ja tehokkuus löytyy pienistä ja keskisuurista yrityksistä joissa päätöksentekoa ohjaa henkilökohtainen omistajuus.

Teemme yhteistyötä Suomen Maataloustukku Oy:n kanssa, joka jo palvelee yli 60 muuta maatalouskauppiasta.

Palvelutarjontaamme kuuluvat kaikki maatalouden perustarvikkeet, rehut, siemenet, lannoitteet, kalkit, öljyt, karjataloustarvikkeet, konetarvikkeet.

Laskutusosoitteemme on Perhontie 1, Halsua. Tarjoamme asiakkaillemme turvalliset tuotteet ja luotettavat tavarantoimittajat sekä etsimme uusia tuotteita, joilla asiakkaamme voivat parantaa kannattavuuttaan.

Mutkatonta maatalouskauppaa suomalaisen viljelijän eduksi!